Archive for May 28, 2015

FORBEDRE DIN ITSM OPERATIONS, OG OPNÅ MERE TILFREDSHED

Praktisering af ITSM Operations har til formål at skabe størst mulig værdi for forretningen og IT afdelingen, igennem konstant fokus på organisationens IT leverancer. Det sikres med en effektivitet og kvalitets styret drift af de services og ydelser som IT afdelingen leverer. Og ITSM Operations må betragtes som en kritisk disciplin, der stiller krav til hvordan man løbende vedligeholder og forbedrer stabiliteten i driften af services og ydelser – det er et område der kræver en dedikeret styring, med fokus på både reaktiv og proaktiv tiltag. Read more

Storage Space Direct i Windows Server 2016

Windows Server 2016 åbner op for at implementere Microsoft storage-løsninger ved hjælp Storage Spaces Direct med Direct Attached Storage (DAS). I dag afhænger og kræver Microsoft storage-løsninger  delt hardware, såsom Fibre Channel eller iSCSI SAN eller Storage Spaces med Shared SAS. Storage Spaces med DAS hardware support i Windows Server 2016 giver Microsoft Storage-løsninger giver mulighed for at bruge storage, der ikke er delt.

Microsoft Storage løsning i Windows Server 2016 er en videreudvikling af af Scale-Out Filserver (SOFS) Clustered Shared Volume, storage Spaces og Failover Clustering.

Læs mere på:
http://channel9.msdn.com/Events/Ignite/2015/BRK3474

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/mt126109.aspx